Debreceni állások - Egyéb

Nagyjából 0 állásajánlat

Nincs találat!

A keresés nem hozott eredményt, kérlek probálkozz, más szavak megadásával vagy válasz a keresési javaslatok közül.

Keresési javaslatok a terület kibővítésével:
Hasonló keresések, melyekre gyakran kerestek: Keresés listából:
 • Debrecen

   Debrecen az ország második legnépesebb és legnagyobb városa is hazánknak, ez egyben az Alföld és a Tiszántúl legdinamikusabban fejlődő városa is. Debrecen területe a Nyírségen helyezkedik el, Romániától mindössze 35km -re.

   A város közlekedés tekintetében jól megközelíthető főútvonalakról és autópályáról. Vasútvonalaihoz egy nagy pályaudvar és a városon belül 18 megálló tartozik. A belváros közlekedéséhez szinte bármely (villamos, autóbusz, trolibusz) tömegközlekedést igénybe vehetjük. Említésre méltó a légi közlekedése is, a Debreceni nemzetközi repülőtéren, Wizz Air járatok is landolnak.

   A város korábban élelmiszer és kézműiparáról volt híres, később nehézipari fejlesztések léptek előtérbe, ám manapság ezek a gyárak mind vagy külföldi kézbe jutottak, vagy megszűntek.

   Turisztikai szempontból látványosságok a Virágkarnevál melyet minden évben megrendeznek, a füvészkert, az állatkert, stb... A kikapcsolódni vágyók az Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont medencéiben pihenhetnek meg. A városba látogató turisták a város több 3 és 4 csillagos szállodájában szállhatnak meg.

   Debrecen városrészei: Belváros, Csapókert, Csigekert, Dobozikert, Egyetemváros, Epreskert, Hatvan utcai kert, Homokkert, Ispotály, József Attila-telep, Júliatelep, Kerekestelep, Kertváros, Kondoros, Köntöskert, Lencztelep, Libakert, Nagyerdő, Nagysándor-telep, Nyulas, Postakert, Sámsonikert, Sestakert, Széchenyikert, Tégláskert, Tócóskert, Tócóvölgy, Újkert, Úrrétje, Vargakert, Vénkert, Wesselényi ltp.